Kezdő oldal

Gyári mintás savmart float üvgek

Bronz Savmart üvegek

Fehér Savmart üvegek

Kék Savmart üvegek

Pink Savmart üvegek

Szürke Savmart üvegek

Zöld Savmart üvegek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A teli savmart üveg táblaméretben áll rendelkezésre melyet pontos méretre szabhatunk a sima oldaláról, és utánna a kívánt módon megmunkálhatjuk. A savmart üveg jól használható az épületek üvegezésénél. A savmart üveg felülete kosztaszító. Egyedi mintázatú savmart üveget is elkészítünk az igényei elképzelése alapján, amihez számítógépen megtervezésre kerül a maratáshoz az öntapadós fólia plotterrel kivágható sablonja melyet felkasírozunk az üveg felületére. A tökéletes marató sablonú float üveget hidrogén fluorid tömény oldattal vízszintben maratunk. A kívánt felület elérésekor a hidrogén fluoridot vízzel hígítjuk semlegesítjük az oldatot, lemossuk az öntapadós marató sablont eltávolítjuk az üveg felületéről. A savmart üveghez a marató sablon bonyolultságtától függően kerül az ár megállapításra. A savmaratásnak a költsége ebből kerül kiszámításra. A megmunkált élcsiszolt savmaratott üveg edzhető.

Számítógépes sablon készítése : 9000,- Ft / nm---től

Savmarató sablon kasírozása : 600,- 2000,---ig

Üveg savmaratása: 8000,- Ft / nm---től

 Gyári teli savmaratott laptételben forgalmazott float  üvegek árai            
Üveg Vágott ár / nm Fába építve / nm Vaskeretbe építve / nm
3 mm savmart üveg 13100 17095 19980
4 mm savmart üveg 15300 18835 22140
5 mm savmart üveg 16800 21010 24840
6 mm savmart üveg 17800 23910 27440
8 mm savmart üveg 19900 26955 31220
10 mm savmart üveg 21700 28115 33660

Az adott árak tájékoztató jellegűek az ÁFÁt nem tartalmazzák. Amennyiben tudja mire, és mennyire van szüksége kérjen részletes ajánlatot.

Savmaratott teli, vagy mintás üveg alkalmazása lakóépületeknél. A savmart üvegek fotó galériájából kiválasztjuk a megrendelőnek a legmegfelelőbbet, mintával, színnel. Egyes mintáknál figyelemmel kell lenni a minta állására, hogy ne feküdjön, vagy álljon fejtetőn. A savmaratott üvegeket alkalmazhatjuk az anyagában színezett üvegekkel. A savmaratott üvegeket is hasznos, ha edzett üvegként építjük be. A savmaratott üveget biztonsági üveggé biztonsági fólia kasírozásával is elkészíthetjük ami így gyorsabbá teheti az üveg cseréjét. A savmaratott üvegekhez számítógéppel egyedi marató sablont tervezünk melyet vágó plotterrel kivágunk, és a sablon segítségével lemaratjuk a float üveget. Mélyhomokfújt mintával készített üveget is a megfelelő sablonnal kasírozva a homokfújt felületet átalakíthatjuk finomíthatjuk, amely által elérjük, hogy a homokfújt felület kosztaszítóvá válljon. A mélyhomokfújt savmaratott üveget hajlíthatjuk, rogyaszthatjuk, edzhetjük, és így ez álltal az alkalmazhatósága bővül.