kezdő oldal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A parapet üvegek mindig valaminek az eltakarására szolgálnak. Az épület-homlokzatokon a nem ablakos felületek takarása, könyöklők kialakítása.

Mit jelent az, hogy parapet üveg?
- Előfeszített vagy edzett zománcozott üveg.
- A zománcréteg víz- és időtálló, mechanikai sérüléseknek ellenálló.
- A RAL színskála alapján bármilyen szín zománcozható, amely mindig harmonizál a normál üvegfal színével és csillogásával.
- 300 °C-ig a hő-és mechanikai sokknak ellenáll.
- Szinte minden üvegtípusnak létezik parapet üvege:
- float üvegeknek,
- extra fehér üvegeknek,
- parsol üvegeknek,
- pirolitikus reflexiós üvegeknek (Stopsol, Antellio),
- Sunguard típusú reflexiós üvegeknek.

A fenti üvegekre felvitt zománcrétegek az edzőkemencében beégethetőek, vagy fordított sorrendben először leedzük az alapüveget és utána hordjuk fel rá a multifunkciós réteget. Az előállított zománcozott edzett üvegek beépíthetőség szerint lehetnek egyrétegűek, szigetelt illetve strukturális szerkezetűek.

A rendeléseknél a néhány darabos igénytől a nagy mennyiségig mindenkit kiszolgálunk. Extra színek esetén a határidő a festék beszerzéséhez igazodik, amely rendszerint 2-3 hét. Az edzett zománcüvegeinkre 5 év garanciát vállalunk! A parapet üveg vastagságát a hely ahova kerül az határozza meg, hogy biztonságosan el tudja látni a feladatát. A parapet üvegekhez nem alkalmazunk anyagában színezett ( parsol float ) üveget, mert szinte kiszámíthatatlan a szín ami megszületik a két szín keveredése után. A parpet üveget nem a festett oldalával láthatóan szereljük, hanem a festett részt mindig az üvegen keresztül kell, hogy lássuk.