Sárga katedrál üvegek

Bronz katedrál üvegek

Spectrum katedrál üvegek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helyszini katedrál üvegezés

Törött katedrál üvegek cseréjeaz adott katedrál üveg fotók, minták alapján. A katedrál üveg képek közül a megrendelő kiválassza a számára legmegfelelőbb üveget színben és mintában. A cserélni kívánt katedrál üveg méretét mérje le a megrendelő cm-es pontossággal a helyszínre 5-10 cm-el nagyobb méretű üveget szállítunk, és a helyszínen vágjuk miliméterre pontos méretre. Ügyeljünk arra, hogy olyan katedrál üveg kerüljön kiválasztásra ami nem kifutott a gyártásból. A gyártásból kifutott katedrál üvegekből csak kisebb darabok állnak rendelkezésre még. A katedrál üveg felhasználásával hőszigetelő üvegeket is készíthetünk, melyen nem lehet belátni, a színes katedrál üvegek az emberek hangulatát is jó irányba befolyásolhatják. Igény szerint a katedrál üvegből készített hőszigetelő üveg készülhet argon gáztöltéssel, vagy két légréssel, Lowe üveggel kombinálva fokozott hőszigeteltségű üveget. A spectrum által gyártott gyártott gépi, és kézi katedrál üvegeknél nagy az anyagában színezett katedrál üvegek választéka.

A biztosítók elvárásainak megfelelően felmérjük a helyszínen a töröt katedrál üveget, és a szerkezetben keletkezett kárt és annak a javítási költségét is kiszámoljuk, írásos ajánlatot adunk róla. A szükséges méretű és tipusú katedrál üveget a szerkezet hibájának a javításához szükséges szerszámokat, és anyagot bepakoljuk a járműbe, ezek utrán elvégezzük a munkát a helyszínen, és utánna részletesen leszámlázunk a törött katedrál üveg cseréjét, és külön a szerkezeti javítás költségét a biztosítónak megfelelő módon.

Ahol kis gyerekek is hozzáférnek a katedrál üvegezett helyekhez akkor hasznos, ha a pontos méretű üveget zámoljuk, és leedzük, hogy biztonsági legyen az üvegezés, vagy biztonsági fóliázzuk a smábbik oldalán. Amennyiben a katedrál üveget élcsiszoljuk, meghatározott helyekre furatok kerülnek, akkor az edzett katedrál üveget szerelhetjük pontmegfogókkal keret nélkül is.

 

 

 

 

 

 

 

 

Munkáinkra garanciát vállalunk.